Thursday, 21 June 2012

。◕‿◕。BEN ASHAARI DAN SAYA ..

Views

BEN ASHAARI





Assalamualaikum......
dh lame xjoin segmen..tgh online td ternampk bende nih dkt dashoard...join laa sekalii segment abg ben ~!! ngeeee ^_^ jom same2 join mehhh .... ~~~> http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html


okehh.....go...goo....seperti yg diminta...sy suke bace blog yg sempoi-sempoi....n ade unsur kelakar pd diri org yg menulis tu (tuan blog) ...sy suke jugak bc blog yg banyak info n maklumat yg sy xtahu dan dpt input pd sye serta pengetahuan utk menjana otak saye....yg paling penting sy suke bc blog BEN ASHAARI ..yeehhhaaaa..... yg lain2 pun sy bace juga.. :)


itu sahaja ~~ mau study...final belum habis adik2, kakak2,abg2...byeee.....see u again... =)


。◕‿◕。Thank You All ~ Bila Free Terjah Lagi OK~!! 。◕‿◕。

18 comments:

  1. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #120

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Study ye jgn tak study! Blogging-blogging jugak..gud luck in ur exam,^^

    nieza singgah dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  8. salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  9. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. As Salam..dari segmen yang sama, done follow u..sudi2kanlah berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  11. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan!
    datang dari segmen yang sama!
    done follow!^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete
  15. salam kenal..

    singgah dr segmen yg sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama.

    ReplyDelete
  17. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. singgah dr segmen sama

    alang2 dh singgah wani follow sekali

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    ReplyDelete